Coaching van top-executives

Over je professie of managementvaardigheden hoeft je niet zo veel meer te leren. Je kent de kneepjes van het vak. Wel heb je behoefte om te counselen over professionele dilemma’s waarachter soms meer persoonlijke kwesties schuil gaan.
Dit, juist omdat daar in de professionele omgeving niet echt ruimte voor is.

Geheimhouding m.b.t. eventuele (koers)gevoelige bedrijfsinformatie wordt schriftelijk gegarandeerd.

Coaching van professional artists

Om nog onbekende redenen hebben ook professionele kunstenaars, architecten en musici de weg naar Jam today gevonden. We beschouwen het als een groot voorrecht om samen met hen op te lopen en te mogen delen in licht én schaduw van de genialiteit.

Reïntegratiecoaching van toppers

Reïntegratie zien we als “het weer oppakken van je eigen vermogen om zelfstandig in het leven te staan en je eigen verantwoordelijkheid terug te pakken”. Dat is van belang wanneer je die om welke reden dan ook tijdelijk kwijt bent geweest of in handen van de gezondheidszorg hebt moeten leggen.
Reïntegratie is bij ons: “Van de weg terug een weg vooruit maken”.

Vertrouwd met PGB en IRO

Burnout

Als je hoofd te lang iets anders heeft gedaan dan je hart nodig heeft vraagt dat om rust, ontspanning en begeleiding om aandacht te geven wat zich al een tijd aandiende maar geen ruimte kreeg.
Niet dat je die tijd altijd wordt gegund. Je kent zelf als geen ander het weerbarstige gevecht tussen tot rust komen en opgejaagd worden, tussen jezelf ontdekken en moeten voldoen aan, tussen je verantwoordelijkheid nemen en hulp moeten vragen. Tussen je zelfstandigheid en je afhankelijkheid van de instanties.
Tussen willen en moeten.
Binnen die paradox kun je aan ons een partner hebben.

 

 

web analytics